Vi bryr oss om ditt personvern Velkommen til CWi´s side om personvern. Her har vi samlet informasjon om hvordan vi henter inn, lagrer og bruker dine personopplysninger. Du kan føle deg trygg – vi tar personvernet ditt på alvor, og alle aktivitetene våre tar hensyn til EUs nye personvernlovgivning (General Data Protection Regulation - GDPR) som gjelder fra 1. juli 2018.

Info om meg

Min persondata

Trygt?

Kontroll

Informasjon hentes inn gjennom kontakt med oss

Når du er i kontakt med CWi vil det i mange tilfeller bli lagret informasjon som er relevant for kontakten i våre datasystemer.

Eksempel på kontaktpunkter kan være når du gjør en avtale med oss, ringer kundeservice, eller besøker våre elektroniske tjenester. Persondata som e-postadresse, navn og telefonnummer kommer vanligvis inn til oss i forbindelse med ditt kundeforhold.

Eksempler på personlig informasjon

  • Persondata som navn, telefonnummer og e-post
  • Informasjon om bruk av våre webtjenester

Les CWi sin generelle personverklæring her.

Hvorfor samler CWi data om meg?

CWi samler ikke unødvendig informasjon om deg; bare det vi trenger for konkrete, legitime og forhåndsdefinerte formål, og bare når det finnes lovgrunnlag for å gjøre det.

Noen eksempler på hvordan vi bruker informasjonen er til kundeforvaltning, kommunikasjon, markedsføring, fakturering, utvikling av tjenester og optimalisering av webinnhold.

  • Vi selger ikke informasjonen din
  • Vi selger ikke dine personlige opplysninger til andre selskaper

I noen tilfeller kan det hende vi deler informasjonen med pålitelige underleverandører som har behov for å håndtere persondata, for eksempel i fakturerings- eller kontraktssaker.

Sikring av persondata

For å sikre dine persondata bruker vi en rekke tekniske løsninger, inkludert brannmurer og brukerrettighetsadministrasjon.

Bevisst håndtering av persondata

I vår rolle som dataeier holder vi nøye oppsyn over hvem som har rett til å behandle dine personopplysninger. Dette følger forhåndsdefinerte retningslinjer. Ved detaljert instruksjon, personalutdanning og nøye valg av partnere sørger vi for en sikker databehandling.

 

Se mine persondata

Hvor dine persondata er tilgjengelig og hvordan du får tilgang til dem avhenger av hvilket kundeforhold du har til CWi.

Informasjonskapsler

For å tilby en så god brukeropplevelse som mulig og hjelpe oss med å utvikle digitale tjenester bruker vi informasjonskapsler (cookies) og lignende metoder i våre nettsider og apper. Når du besøker våre nettsider for første gang blir du spurt om du vil godkjenne bruk av informasjonskapsler. Du kan slette informasjonskapslene eller styre bruken av dem gjennom nettleseren din.

Personvern
CWi Moss AS, M:6, Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss // +47 69 24 41 00 Samarbeidspartnere: Innovasjon Norge // Smart Innovation Norway // Tiny Mesh © 2018 Copyright COWORKING INTERNATIONAL - Created by CWi