vi teller ned til åpning
DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS
medlemskap på M:6
 • Mini Medlem

  Mini - vårt rimeligste medlemskap

  Med dette medlemskapet kan du ha produktive og inspirerende dager i det funksjonelle miljøet vi har døpt Founders lounge. Som Mini-medlem har du inkluderte fordeler, og gode medlemsrabatter på våre fasiliteter.

  KLIKK HER - last ned prislister
 • Open Medlem

  Open - Det ultimate coworking medlemskapet

  Her drar du best nytte av felleskapet. Dette medlemskapet gir deg full tilgang til vårt communitysenter. Du kan velge å ha fast eller fleksibel plass i stillesonen eller den kreative sonen.

  Stillesone

  Velger du plass her har du behov for å jobbe i stillhet med konsentrasjonsarbeid hele dagen. Det finnes tilgjengelig telefonrom når du trenger å ta en telefon i løpet av dagen.

  Kreativ Sone

  Dette er hjertet av communitiet. Kontorplass i ekte coworking-ånd. Det er her magien skapes – når folk møtes skjer det noe nytt. Dette blir et godt sted å være produktiv, og du kan fint ta en telefon ved arbeidsplassen din.

  Lounger

  Vi har to lounger med høy komfort og lav terskel. Du kan selvsagt også velge å gjøre hele eller deler av arbeidsdagen her.

   

  Dersom du velger en fast plass, velger du den i en av sonene. Du kan allikevel velge å ta så mange arbeidsdager du ønsker ved en ledig plass i sonen der du ikke har den faste plassen. Har du valgt en fleksibel plass kan du alltid velge. Som Open-medlem har du mange medlemsfordeler i tillegg til gode medlemsrabatter på våre fasiliteter.

  KLIKK HER - last ned prislister
 • Office Medlem

  Office - Gir din virksomhet et eget kontor med de samme betingelsene som Open

  Selv med eget kontor  kan du velge arbeidssonen som passer for deg eller dagens mål.

  Lounger

  Vi har to lounger med høy komfort og lav terskel. Du kan selvsagt også velge å gjøre hele eller deler av arbeidsdagen her.

   

  Dersom du velger et fast kontor kan du allikevel velge å ta så mange arbeidsdager du ønsker ved en ledig plass i en av de åpne sonene. Som Office-medlem har du mange medlemsfordeler i tillegg til gode medlemsrabatter på våre fasiliteter.

  KLIKK HER - last ned prislister
 • Dagsbesøk - Drop in

  Dagsbesøk

  Velkommen til å teste vår drop-in uten forpliktelse om medlemskap. Ha en produktiv dag i Founders lounge eller en effektiv time (eller tre) i vår restaurantsone.

  For kun 180,- (inkl.mva) kan du sitte en hel dag.  Du får fri tilgang til Wifi og telefonrom med gode muligheter for å få printet.

den nye møteplassen i moss
kurs, møter og konferanse Våre møterom er rigget med det nyeste av tekniske løsninger og kvalitetsmøbler. Her kan du samle fra 2 til 50 personer i tradisjonelle møterom og til eventer, kan du samle mange fler (100 +) i Founders Lounge. Vi skreddersyr events sammen med oppdragsgiver. I tillegg til tradisjonelle møterom har vi fotostudio og andre spesialrom vi leier ut pr. time eller pr. dag.
 • Les mer om våre konferanse tilbud
  Dagpakke eller Lokalleie Dagpakke kr. 620,- pr. person pr. dag inklusiv mva. Pakken inkluderer. Leie av møterom en dag, Kvalitetslunsj, Knallgod kaffe/te, Frukt i møterommet. Service crew tilgjengelig, High speed wifi Lokalleie fra kr. 300,- pr. time og 2400,- pr. dag. Timeleie inntil 3 timer, deretter pris pr. dag. Teknisk utstyr er selvsagt inkludert (medlemmer har rabatterte priser på lokalleie) Kan vi anbefale en time eller to møte i kombinasjon med lunsj hos oss? Vil du ha et konkret tilbud på ditt møte, kontakt oss på booking@cwi.no eller +47 69 24 40 00.
  KLIKK HER - last ned lokalleiepriserKLIKK HER - last ned medlemspriser
  KLIKK HER - meld deg på interesselisten
1800 m2 med coworking For office og open medlemmer er Kontorlokalene er åpne 24-7 Å tilhøre et Coworking International gir deg mulighet til å kunne hente kompetanse og inspirasjon fra andre rundt deg, få være en del av en stor bedriftskultur og samtidig skape din egen bedrift. Er du en del av et slik felleskap får du treffe likesinnede, og slippe distraksjonen du møter når du jobber hjemmefra. Det gamle kontoret står for fall.
Omvisning på m:6 SE HVORDAN DE BLIR på M:6 Det nye coworkingstedet på Verket i Moss har fått navnet M:6. Det kommer fra Massetårn 6 som stod i det flotte bygget fra 1800-tallet under Peterson-tiden. Bygget rustes nå opp av Höegh Eiendom for 100 millioner kroner og vil stå klart for innflytting høsten 2018. Vi tilbyr rom hvor kreative hoder på ulike nivåer kan sitte sammen, og et fellesskap hvor innovatører kan føle seg hjemme.
Historien på Verket fra da til nå / Nye store ting er på gang på Verket. Området har i århundrer vært et kokaliseringststed for arbeidsplasser i Moss. Nå skal vi skape et nytt pulserende arbeidsområde med et spektakulært coworkingspace i de gamle industrihallene. Området vil preges av lune og koselige områder og solfylte åpne plasser. Kulturplassen og den nye gangbroen binder Verket sammen med sentrum, slik at du kan nå de fleste av byens tilbud til fots eller på sykkel.
verket moss det er her det skjer Verket er et sted med dype røtter og mye lokalhistorie. Et sted der det har jobbet, bodd og levd folk i flere hundre år. Nå bygges det en helt ny bydel på Verket, der du kan bo og jobbe moderne og sentralt – tett på sjøen og Mossemarka.
medlemskap
konferanser
KLIKK HER - meld deg på interesselisten KLIKK HER - last ned prislister KLIKK HER - meld deg på visning

<

Personvern
T:1 Tykkemyr 1, 1597 Moss // M:6 Moss Verk 1, 1534 Moss // +47 69 24 41 00 Samarbeidspartnere: Innovasjon Norge // Smart Innovation Norway // Tiny Mesh © 2018 Copyright COWORKING INTERNATIONAL - Created by CWI