CWi gir driftere mulighet til å drive sitt eget lokale coworkingspace lønnsomt og effektivt samtidig som man tilhører et større nettverk.

Du driver ditt konsept med fokus på bransjemiks og segment som du brenner for og er «powered by CWi» En sterk kombinasjon av lokal identitet og effektiv drift.

CWi plattform

CWi plattform

- IT system (medlemsportal med booking,medlemsnettverk, medlemsfeed, eventkalender, betaling, regnskap, rapportering) - Medlemsavtale, vilkår og husordensregler - CWi medlemsnettverk (på tvers av avdelinger) - Sentrale medlemsavtaler (større selskaper) - Merkevare (hoved eller co-brand) - Hjemmeside og sosiale medier - Innholds materiell til kampanjer og signage - Sentrale innkjøpsavtaler - Sentrale avtaler med arrangør av innhold (seminarer og events) - Sentrale samarbeidsavtaler med aktører innen innovasjon og inkubasjon.

Noe du lurer på? Jeg svarer deg gjerne, eller gir deg en presentasjon

Kåre Arthur Trobe
Legg inn nummeret ditt, og vi kontakter deg!
Telefonnummer
Da er det sendt inn
Tusen takk.
Tilbake

I belive in collaboration rather than competition

Cintia Clark

CWi henvender seg til en bred bransjemiks innen SMB-markedet (inkludert oppstart og scaleup). CWi skal gi en sømløs opplevelse for medlemmene gjennom gode systemer og legger vekt på stimulering av synergier mellom selskapene som jobber i samme lokaler. Gjennom CWi sin IT-løsning har man kort vei til et større nettverk som er i ferd med å etableres i Norge og på sikt internasjonalt.

Som medlem hos CWi skal du oppleve at du får en effektiv arbeidsdag, for tiden er det mest kostbare for dyktige mennesker som skal bygge framtidens teknologi, industri og arbeidsplasser. Samtidig skal stedet åpne opp for hyggelig sosial atmosfære og kort vei til kompetanse og kunder. Det vil være en aktivisertbasert arbeidsplass hvor det legges opp til kunnskapsdeling og en miks av talent og finans, noe som gjør CWi- er til et verdifullt sted å være både som bedrift og menneske.