DETTE ER COWORKING i 11 punkter

Coworking er trenden som er i ferd med å forandre kontormarkedet over hele verden. Coworking spaces eller «kontorfellesskap», gir mulighet til å jobbe i et miljø med andre mennesker og impulser.

Gründere, investorer og etablerte selskaper møtes i kreative arbeidsfellesskap der man utveksler ideer og kunnskap, deler ressurser og gjør forretninger med hverandre.

Velger du å jobbe fra et coworking space er du inne på en arena der du kommer i samarbeid med andre, lærer nytt og bygger nettverket ditt større. Hva er vel bedre enn en arbeidshverdag der man stimulerer kreativitet og øker produktivitet?

Vi har listet opp coworking i 11 punkter:

1. Kostnadseffektivitet

Du betaler kun for den plassen du trenger. Lav månedsleie og gjerne kort bindingstid innebærer dermed ingen investeringsrisiko.

Vil du være av de første som får siste nytt? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

2. Kort vei til samarbeid og nettverksbygging

Her vil du møte mennesker og bedrifter som kan bli avgjørende for din virksomhet, enten det er som inspirasjonskilde, samarbeidspartner, kunde eller leverandør.

Coworking fører folk sammen. Mennesker som kanskje ikke i vanlige fall ville møttes på sin vei, får muligheten her.

3. Start med ett skrivebord og ha fleksibilitet til å utvide.

Fleksible leiekontrakter gjør veien inn kort, enkel og legger til rette for vekst uten bekymringer for om lokalene blir for små. Samtidig er risikoen lav dersom man skulle oppleve utfordringer på veien og må redusere kostnader i en periode.

4. Fleksibiliteten og friheten som er viktig for gründere

Medlemskap gir tilgang til hele communitysenteret 24 / 7 på Open- og Officemedlemskap hos CWi Moss, M:6. Virksomheten får en profesjonell arena for businessmøter.

LES OGSÅ: Hvordan kan et stadig økende antall frilansere jobbe effektivt og lønnsomt?

5. Leiekontrakter ned til kun én månes bindingstid

Hos oss i CWi Moss på M:6 kan du velge mellom 1, 3 eller 6 måneders bindingstid.

LES OGSÅ:  8 dokumenterte fordeler ved å jobbe fra et coworkingspace.

6. Kontorene er ferdig innredet og tilbyr ulike fasiliteter

Ved å dele ressurser som møterom, printere, spesialrom og annet utstyr, blir det mulig for små aktører å få tilgang til fasiliteter som normalt bare er forbeholdt store bedrifter.

7. Du kan flytte inn samme dag som du signerer kontrakten

Vi er klare til å ønske deg velkommen til oss i det øyeblikket du bestemmer deg for et medlemskap.

8. Store bedrifter plasserer medarbeidere i coworking

Press fra konkurrenter maner frem kostnadsreduksjoner og behovet for innovasjon og nyvinning. Store selskaper må hele tiden finne nye veier for å forbli relevante og fortsette å skape verdier

LES OGSÅ:  4 grunner til at store selskaper nå satser på coworking

9. Pendlere får tilgang til et lokalt kontor

Reisetiden til og fra arbeid er tidkrevende og skaper ekstra lange dager og tid borte fra hjemmet. Å ha noen dager der man kan jobbe fra lokalt coworking space legger til rette for god balanse og likevekt mellom arbeidsliv og familieliv.

LES OGSÅ: Pendler du? Her er 4 fordeler ved coworking.

10. Det nye kontoret for frilansere

Frilansarbeid er verdiskapende og vil bare vokse i tiden som kommer. Jobben gjøres ofte fra stuebordet, kjøkkenbordet eller en kafé. Å knytte seg til coworking er en mer optimal løsning for produktivitet og effektivitet i tillegg til å være en profesjonell arena for kundemøter og nettverksbygging.

LES OGSÅ: Jobber du frilans? Her har du 5 fordeler ved coworking

11. Sist med ikke minst - Community

Forskjellen på kontorhotell og coworking er magien som skapes i eget community. På CWi tilrettelegger vi for miljøet og den gode kulturen gjennom faglige og sosiale arrangementer og communitybyggende tiltak. Når folk møtes skjer det noe nytt!

 

KLIKK HER - last ned medlemsfordeler og prislister

<

Personvern
CWi Moss AS, M:6, Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss // +47 69 24 41 00 Samarbeidspartnere: Innovasjon Norge // Smart Innovation Norway // Tiny Mesh © 2018 Copyright COWORKING INTERNATIONAL - Created by CWi