JOBBER DU FRILANS? HER HAR DU 5 FORDELER VED COWORKING

Frilansarbeid har utviklet seg til å bli en stor og viktig arbeidsform, men har frem til nå manglet et skreddersydd kontortilbud. Coworking er den ideell løsning for frilansere og innehar en rekke fordeler.

I CWi Moss er kontorfellesskapet lagt til rette for frilansere og vil forbedre sosialisering, nettverksbygging, effektivitet og bidra til utvikling og læring.

Sosialt Community

 CWi Moss er ikke bare et kontor, men et samfunn. Du oppnår derfor liv og energi rundt deg, spill ved bordtennisbordet, motivasjon fra omgivelsene, i tillegg til konsentrasjon ved arbeidspulten. Jobb selvstendig, men ikke alene!

Vil du være av de første som får siste nytt?   Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nettverk

Coworking tilbyr en unik anledning til å utveksle ideer, kompetanse og gi- og motta råd med andre likesinnede i arbeidstiden. Du vil arbeide i umiddelbar nærhet med andre fra samme bransje, potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer! Arbeidsplassen vil følgelig jobbe for deg og legge til rette for bedrede arbeidsrelasjoner.

LES OGSÅ: Dette er coworking i 11 punkter.

Økt effektivitet

Undersøkelser viser at mennesker som benytter seg av coworking er mer effektive, på grunn av energien og ansvarsfølelsen et coworking-miljø skaper. Dette betyr at de finansielle kostnadene av å benytte CWi Moss er lavere enn de finansielle fordelene som skapes.

LES OGSÅ:  8 dokumenterte fordeler ved å jobbe fra et coworkingspace.

Skille arbeid og fritid

Hvis du jobber hjemmefra, vil det kunne være vanskelig å arbeide strukturert og ikke bli distrahert. Det vil ofte være enkelt å gi etter for sengen, TV-en og kjøleskapet, og følgelig miste dyrebar tid. Coworking bidrar til å separere arbeid og fritid, og tilbyr et frisk pust istedenfor å tilbringe mesteparten av dagen hjemme.

LES OGSÅ: Hvordan kan et stadig økende antall frilansere jobbe effektivt og lønnsomt?

Utdanningsmuligheter og arrangementer

CWi Moss tilbyr en levende arbeidsplass med arrangementer og andre spennende læringsmuligheter. Dette betyr at du som medlem har kjapp og enkel tilgang (ofte gratis) til alt fra foredrag om entreprenørskap og pitching av konseptideer, til turnering i bordtennis!

 

 

KLIKK HER - last ned medlemsfordeler og prislister

<

Personvern
CWi Moss AS, M:6, Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss // +47 69 24 41 00 Samarbeidspartnere: Innovasjon Norge // Smart Innovation Norway // Tiny Mesh © 2018 Copyright COWORKING INTERNATIONAL - Created by CWi